Adresse og priser

Adresse:
'Dit stille rum'
Hauchsvej 13 st. th
1825 Frederiksberg C.

Priser

850 kr. pr. jin shin jytusu-behandling. Variheden er 50-60 min. 
 
Den første gang skal du sætte 80-90 min. af til indledende samtale, behandling samt  introduktion til og instruktion i selvbehandling. Prisen første gang er 1150 kr.

Hvis du har et helbredsproblem, der kræver et intensivt behandlingsforløb over en længere periode, tilbyder jeg rabat på 10 behandlinger for 7.000 kr.
 
Et behandlingsforløb indeholder løbende vejledning/samtale og undervisning i selvbehandling; find mere info om dette på siden ’Behandling og selvbehandling.’

Betaling sker kontant efter hver behandling. Jeg tager ikke imod dankort eller andre kreditkort. 
 
Ændring af en tid skal ske mundtligt på telefon inden kl. 12 dagen før den bestilte tid. Ved afbestilling af en tid senere end kl. 12 dagen før eller ved udeblivelse betales fuld pris, medmindre der er tale om akut opstået sygdom.

Jeg udsteder gerne gavekort til enkeltbehandlinger og til længere forløb.

Kontakt

Jeg træffes på telefon samt på mail. Her tager jeg også imod tidsbestilling
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål du ikke får besvaret her på siderne, eller bare gerne vil vide mere om, hvordan en behandling eller/og et behandlingsforløb foregår.

Jin shin jytusubehandler
Nina Beck, cand.mag.
Tlf. 2446 0216
Mail: nina.vs (snabel-a) get2net.dk

Praktisk info om klinikken

Klinikken ligger i stueplan i et tilbagetrukket, hyggeligt hus i hjertet af Frederiksberg og er let at komme til med tog, bus, cykel og bil. Terapilokalet er lyst, venligt og roligt.

Trafikforbindelser
Metrostation Forum og S tog Vesterport
Bus 2A
Bus 5A
Bus 14
 

Parkeringsregler

Der er gratis parkering i 2 timer på Hauchsvej og de omkringliggende veje. Der kan købes P-billet til de følgende timer eller et dagskort, der koster 70 kr., i parkeringsautomater, via mobilen eller på Fr.berg kommunes hjemmeside.
Bemærk venligst, at der ikke må parkeres biler i gården (men gerne cykler).