Adresse og priser

Adresse:
'Dit stille rum'
Hauchsvej 13 st. th
1825 Frederiksberg C.

Priser

600,00 kr. pr. jin shin jytusu-behandling. Variheden er ca. 60 min. 
Første gang skal du sætte ca. halvanden time af til indledende samtale samt behandling. Prisen for første gang er 800 kr.

Et behandlingsforløb indeholder løbende vejledning og undervisning i selvbehandling; find mere info om dette på siden ’Behandling og selvbehandling.’

Hvis du har et helbredsproblem, der kræver et intensivt behandlingsforløb over en længere periode, tilbyder jeg dette til favorabel pris.

Betaling sker kontant efter hver behandling. Jeg tager ikke imod dankort eller andre kreditkort. Ændring af en tid skal ske mundtligt på telefon inden kl. 12 dagen før den bestilte tid. Ved afbestilling af en tid senere end kl. 12 dagen før, eller ved udeblivelse, vil der kunne opkræves fuld pris.

Jeg udsteder gerne gavekort til enkeltbehandlinger og til længere forløb.

Kontakt

Jeg træffes på telefon samt på mail. Her tager jeg også imod tidsbestilling
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål du ikke får besvaret her på siderne, eller bare gerne vil vide lidt mere om, hvordan en behandling/et behandlingsforløb foregår.

Jin shin jytusubehandler og -underviser
Nina Beck, cand.mag.
Tlf. 2446 0216
Mail: nina.vs (snabel-a) get2net.dk

Praktisk info om klinikken

Klinikken ligger i stueplan i et tilbagetrukket, hyggeligt hus i hjertet af Frederiksberg og er let at komme til med tog, bus, cykel og bil. Terapilokalet er lyst, venligt og roligt.

Trafikforbindelser
Metrostation Forum og S tog Vesterport
Bus 2A
Bus 5A
Bus 14
 

Parkeringsregler

Der er gratis parkering i 2 timer på Hauchsvej og de omkringliggende veje. Der kan købes P-billet til de følgende timer eller et dagskort, der koster 70 kr., i parkeringsautomater, via mobilen eller på Fr.berg kommunes hjemmeside.
Bemærk venligst, at der ikke må parkeres biler i gården (men gerne cykler).