Lidt baggrund

Jin shin jytusu har jeg studeret og arbejdet intensivt med siden 2011.
Jeg er elev af Gunne von Richthofen i Tyskland; en af af Tysklands fremmeste behandlere gennem fyrre år, som selv studerede hos Mary Burmeister, der i sin tid tog jin shin jytusu med fra Japan til USA og siden Europa.

Jeg er cand.mag. i Pædagogik fra Københavns Universitet, og har siden min kandidatgrad i 1993 arbejdet inden for navnlig undervisning og formidling i staten.
Sideløbende har jeg fra 1995 beskæftiget mig med psykomotorisk terapi og stresshåndtering og er derudover uddannet underviser inden for mindfulness.

Særlige kompetencer

Som jin shin jytusu-behandler og -underviser har jeg fokus på det hele menneske.
I asiatisk medicin skelner man ikke mellem psyke og krop, hvorfor min mangeårige pædagogiske og psykologiske indsigt også spiller positivt med ind i behandlingsøjemed.

Jeg arbejder med en bred vifte af forskellige former for ubalancer og sygdomme.
Felter med særlig kompetence:
  • ’Kvindeproblemer’ som f.eks. cyster i underlivet, hormonelle ubalancer, overgangsaldersymptomer mm.
  • Lindring af bivirkninger ved kemoterapi og strålebehandling (cancer) samt hurtigere regenerering
  • Stressbehandling 
Det unikke kan også siges om jin shin jytusus evne til at arbejde med regulering af det autonome nervesystem.
Ikke mindst ved stresshåndtering samt efterbehandling af de ofte meget stærke ’stress-agtige’ eller angstlignende symptomer og reaktioner, som opstår efter større operationer, f.eks. efter en organoperation, er jin shin jytusu effektivt.

Generelt kan man sige, at kroppens signaler i form af symptomer og ubalancer mange gange er vidnesbyrd om, at vi skal stoppe op og give kroppen opmærksomhed – det være sig hvad enten det angår fysiske eller psykiske symptomer eller begge dele.
Til det formål er jin shin jytusu fremragende, og hensigten med arbejdet, som den enkelte klient og jeg foretager sammen, er ikke alene at helbrede det konkrete problem her og nu, men også at styrke kontakt mellem krop og psyke med henblik på øget opmærksomhed fremadrettet, sådan at jin shin jytusu også kan benyttes præventivt til at forhindre, at problemer opstår senere.

Kurser i selvbehandling

Jeg afholder med mellemrum selvhjælps-kurser, hvor du lærer at behandle dig selv med Jin Shin Jyutsu. Kurserne varer typisk en enkelt dag og afholdes enten en lørdag eller søndag.

Hold øje med min hjemmeside for at orientere dig om mit næste jin shin jyutsu selvhjælps-kursus, eller skriv en mail til mig, hvis du er interesseret – så modtager du information om næste kursus.